Співачка Наталя Подольська повідомила про те, що від початку Володимир Пресняков приховував від неї те, що був одружений, повідомляє телеканал “Мир-24”.

Про те, що Пресняков, коли познайомився з Подольською, був одружений, співачці розповів Ігор Ніколаєв. Хоча, за словами Подольської, друзі повідомили її про те, що розлучення між Пресняковим та його дружиною було вже справою часу.

Проте викинути співака з голови Подольська так і не змогла — згодом вона побачила різдвяний номер Преснякова разом з Леонідом Агутіним та вирішила йому подзвонити. Відтоді вони п’ять років прожили в цивільному шлюбі. Оформити свої стосунки пара вирішила лише тоді, коли Подольська захотіла сповідатись та причаститись.

Нагадуємо, що нещодавно батько Володимира Преснякова, Володимир Пресняков-старший, потрапив до лікарні з інфарктом.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.uа писав, що стало відомо, кому пощастить раніше піти на пенсію. Також деякі пенсіонери можуть отримати підвищену виплату. У нашій статті ви дізнаєтеся про всі нюанси.

Ще Знай.иа писав, що прес-служба Міністерства соціальної політики повідомила, якою буде сума державної допомоги при народженні дитини у 2020 році. Всі надії батьків канули в лету.