Племінниця відомої естрадної співачки Софії Ротару, співачка і дизайнер Софія Хлябич, більш відома під псевдонімом Sonya Kay, порадувала своїх шанувальників досить відвертим знімком в Instagram. Знаменитість зробила пікантне селфі в дзеркалі, примірявши футболку свого нареченого, яка виглядає на ній, наче міні-сукня. До речі, артистка приховує коханого, проте на одному з ранкових ток-шоу зізналася, що хлопець грає за збірну України з хокею і молодший на три роки. А в коментарях один з друзів Соні розкрив ім'я бойфренда - Олег.

"А ви любите хокей так, як люблю його я? 🥰", - поцікавилася Соня. Фолловери не пройшли повз: "А Олега в студію , хай хоч один куплет заспіває твого хіта !)😁😁😁", "Я то думаю, куди майки пропадають🧐😂😂", "Оу!де взяти такий класний халатік?😍😼", "Класно😍", ""Наші" люди - всюди)))!!!! 😜😜😜👏👏👏👏👍👍👍🔥🔥🔥🔝🔝🔝🔝".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Деякі шанувальники все ж вважають, що знайшли загадкового кавалера співачки. На сторінці хлопця немає фото з коханою, але є анонс її виступу на Atlas Weekend.

Нагадаємо, що юна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко опублікувала розкішне чорно-біле фото, позуючи лише в коротенькій топіку.

Як повідомляв портал Знай.uа, юна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко показала милий знімок з прогулянки в цікавій локації.

Також портал Знай.uа писав, що українська співачка Sonya Kay вразила шанувальників новими пікантними фото.