Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала трепетний кадр з новим коханим, баскетболістом Янісом Тіммою, який молодший за неї на 10 років, а також двома з трьох своїх дітей - старшою Аліною і молодшим, Гектором. Так, бойфренд ніжно цілував артистку в ніс, а сама Анна вирішила підвести підсумки 2019 року.

"Підбиваючи підсумки року, я зрозуміла, що у мене немає ідеальної фотографії та я знаю,що загадаю в новорічну ніч 🥂
Я загадаю одну велику фотографію, на якій будуть всі, кого я так люблю. Всі зможуть і у нас вийде!

В цьому році було багато втрат, багато розчарувань, але ніщо з них не зрівняється з однією хвилиною поруч з родиною ❤️
Спасибі моїм дітям, що вибрали мене. Спасибі Аліна, Мо і Гектор! Ми шукаємо можливості, щоб всі були разом і я впевнена, що в 2020 знайдемо!
Спасибі моїй творчій родині і моїй команді ! Ми кожен день перемагаємо сотні драконів і в 2020 їх остаточно приручимо ❤️
І спасибі моєму коханому @janis.timma , який з'явився і зібрав мій шалено складний пазл і все стало просто і ясно.", - поділилася радістю Сєдокова. Фолловери ж почали вітати Анну, бажаючи їй тільки найкращого.

Популярні новини зараз
Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.