Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася фірмовим передноворічним відпочинком, на цей раз замість Мальдів відправившись підкорювати улюблений туристами Пхукет, Таїланд. Так, артистка все-таки не втрималася від спокуси, спробувавши "спалити" свій негатив в печі, запустивши туди феєрверк.

"Ось так я спалювала негатив, ботів інстаграмних і всі непорозуміння минулого року😂💪 Це було весело!😂🌴 Ця піч призначена для спалювання негативу. Це забавний ритуал. Тим, хто вірить, допомагає. І можна загадувати бажання.", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Жалюгідне посміховисько))", "В моїй стрічці є Ірина Шейк. Її красиве тіло в купальнику тільки радує око, ніякої вульгарності, а тільки краса. Ну, тут, жах якийсь:)", "Хто-небудь скажіть цій жінці що вона піжаму зняти забула)", "А так прийнято в домашньому халаті носитися де звивині стало цікаво?", "П'яне марення. Настя Ви там хоч закусюєте? Одні шпінати це не закуска.".

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще