Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася фірмовим передноворічним відпочинком, на цей раз замість Мальдів відправившись підкорювати улюблений туристами Пхукет, Таїланд. Так, артистка все-таки не втрималася від спокуси, зробивши шпагат на яхті, однак на цей раз вже в платті, що виглядало набагато естетичніше, ніж типова розтяжка в бікіні.

"Я хмари розведу ногами, дотянусь до неба, і, можливо, в Москві піде сніг😂😂😂🌴", - спробувала пожартувати Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Дивись ,а то полетиш", "Дуже гарно вийшло і справді...виглядає естетично!", "Невже, плаття норм 👏", "Ну хоч щось гарне🔥", "Все що можу🤷🏼‍♀️", "Одне питання. Навіщо ??????", "Вперше красиво😄", "Напевно, тому що без трусів".

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще