Відома співачка, примадонна російської естради Алла Пугачова разом із чоловіком гумористом Максимом Галкіним виховують двох дітей — Лізу та Гаріка. Пара часто тішить прихильників відео зі свого сімейного архіву.

Так, цього разу Галкін показав ситуацію, де показує дітям їх на відео у дитинстві. Відповідне відео гуморист опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

"Показав дітям старе відео з ними, яке виставив у попередньому пості 😂", - написав чоловік Пугачової у підписі до відео.

На кадрах видно здивування Гаррі, який навіть засумнівався у тому, чи це вони з Лізою на відео. "Що це таке? Поганий жарт", - зі здивуванням сказав син Галкін.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Галкін опублікував на власній сторінці й те відео, яке показував дітям. Воно зроблене 5 років тому у період новорічних свят. Маленькі Гаррі та Ліза гуляють у дворі дому неподалік ялинки.

Зазначимо, що Пугачова та Галкін одружилися у 2011 році. 18 вересня 2013 року у них з'явилося двоє дітей — Єлизавета та Гаррі, яких народила сурогатна матір. Нещодавно діти пари відзначили своє 6-річчя.

Нагадаємо, Пугачова помолодшала і пішла на "Гріх", але не з Галкіним.

Як повідомляв Знай.ua, фільм легендарної Пугачової змішали з "лайн*м", не обійшлось без Кіркорова: "На що витрачені гроші?".

Також Знай.ua писав, що Максим Галкін проговорився про зради Пугачовій: "Я пообіцяв".