Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася фірмовим передноворічним відпочинком, на цей раз замість Мальдів відправившись підкорювати улюблений туристами Пхукет, Таїланд. Так, артистка все-таки не втрималася від спокуси і вирушила на виставку яхт в міні-сукні з глибоким декольте, даючи шанувальникам привід обговорити її фігуру.

"На виставці яхт!😊 Я так люблю морські прогулянки.😊", - поділилася радістю Волочкова. Фолловери взялися коментувати: "Плаття гарне ну взуття це капець.", Босоніжки потужні 😉, ноги добре тримають, щоб у шпагаті не роз'їхалися.", "А сісі до пісі обвисли😂😂😂😂😂😂😂😂", "Чому вас завжди фотографує карлик,зростом вам на коліна?", "Циця наліво Циця направо 😂😂😂", "шлагбаум. Цицьки підтягни. Як дві сковорідки!", "Сісяо сумні такі, щось поникнули.....", "Як ці тоненькі ніжки ще не зламалися від ваги величезних прасок?!", "До порожньої голові руку не прикладають", "Знову ці "кайдани" на ногах...".

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябенькеі з глибоким декольте.