Максим Галкін показав молоду і стильну дружину під час сімейного походу в кіно. Ведучий і шоумен з гордістю продемонстрував зовнішній вигляд своєї дружини Алли Пугачової. Зіркове сімейство часто демонструє сімейну ідилію, тим самим радуючи своїх прихильників.

Однак найбільше всіх дивує Алла Борисівна, яка незбагненним чином щоразу молодіє. Очевидно, що найбільшим стимулом для співачки є молодий чоловік та двоє прекрасних дітей. Спершу Примадонна сіла на жорстку дієту, а тепер демонструє й інші привабливі зміни.

Алла Пугачова і Максим Галкін, фото: Instagram
Алла Пугачова і Максим Галкін, фото: Instagram

Нещодавно Максим Галкін опублікував сімейний знімок під час походу в кіно. На фото зображене все зіркове сімейство. Щасливі Ліза та Гаррі вже давно полюбилися шанувальникам пари, але цього разу увагу прикувала саме Алла Пугачова. Для походу в кіно вона обрала світло-блакитні джинси та модну куртку зі штучним хутром. У цілому образ артистки виявився стильним і безпосереднім.

Максим Галкін підписав публікацію лаконічно: "Похід у кіно". Прихильники зоряного сімейства поспішили похвалити Аллу і Максима за чергову демонстрацію їх безхмарного щастя, а саму Аллу Борисівну — за квітучий зовнішній вигляд і модний образ.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Алла Пугачова і Максим Галкін, скріншот: Instagram
Алла Пугачова і Максим Галкін, скріншот: Instagram

Нагадаємо, донька Галкіна і Пугачової наступає батькові на п'яти, перший виступ на "телебаченні": "Вона геніальна!"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Пугачова шокувала фото без макіяжу, шанувальники хвилюються: "Запали свічку і помолися"

Також "Знай.ua" писав, що Галкін розсмішив архівними відео їх з Пугачовою близнюків, неймовірно милі: "Якісь інші діти"