Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно дружина знаменитості, Примадонна, вирішила трепетно привітати шанувальників з Різдвом, виставивши неоднозначний кадр. Так, артистка показала лише частину обличчя без макіяжу з темними фотофільтрами, здивувавши фанатів.

"Запали свічку й помолися.З наступаючим Різдвом!", - лаконічно підписала Пугачова. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Це погане фото, я спочатку злякалася??!!!", "З Різдвом! ❤️😍", "Я подумала що це Джокер😂😂👹", "Всього вам світлого!!!", "Жах", "І Вашу родину з Різдвом 🙌", "Мені здалося??? У Вас погляд, як у Джоконди.", "Мона Ліза😘", "Яке страшне фото😨".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.