Нещодавно 71-річний британський рок-музикант Оззі Осборн зізнався, що лікується від хвороби Паркінсона. Про це він розповів на шоу Good Morning America.

За словами рок-зірки, хвороба проявилася в 2019 році, коли йому довелося зробити операцію через падіння. Потім Осборна стали турбувати напади болю, які виявилися невралгією.

"Для нас це було дуже складно. Мені довелося зробити операцію на шиї, яка зіпсувала мені всі нерви. Я дізнався, що у мене легка форма..." - забарився Оззі, після чого його дружина закінчила пропозицію.

Оззі Осборн з дружиною Шерон
Оззі Осборн з дружиною Шерон

"Це вторинний паркінсонізм. Це форма хвороби Паркінсона. Є так багато різних типів хвороби Паркінсона", - сказала Шерон і додала, що це "не смертельний вирок".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Рік тому я був у жахливому стані. У мене оніміння в руці, мої ноги мерзнуть. Я не знаю, Паркінсон це чи як. Це проблема", - пояснив музикант.

Медики в США виявилися безсилі, тому в квітні 2020 року подружжя відвідає Швейцарію, де працює професор, який спеціалізується на лікуванні хвороби Паркінсона.

"Біль постійний. Перші шість місяців я був в агонії. Я говорив: "Шерон, ти не говориш мені правду. Я вмираю, чи не так?" Я думав, що захворів якоюсь смертельною хворобою, тому що поліпшення було таким повільним. Я видужую, але після операції медсестри мене попросили оцінити за шкалою від одного до десяти, який біль я відчуваю. І я сказав: 55! Шість місяців пробудження і нездатність рухатися – жалюгідне існування", - розповів Осборн.

Крім того, після падіння вдома в квітні 2019 року Оззі Осборн змушений був скасувати світове турне, і досі шкодує про це.

Нагадаємо, метал-гурт Slipknot презентував свій новий альбом "We Are Not Your Kind".

Як повідомляв портал Знай.uа, легендарна Metallica воскресила культовий хіт Віктора Цоя.

Також портал Знай.uа писав, що Оззі Осборну поставили страшний діагноз.