Відома українська співачка, солістка групи "Час і Скло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася забавним відео, знявшись з виконавцем Позитивом у рекламному ролику популярного оператора мобільного зв'язку. Так, артисти перетворилися на мультяшних пташок, які завзято танцювали на новорічній гірлянді, поки їх не вдарило струмом і вони дивовижним чином не "роздвоїлися".

"Які ми тут з @positiff смішні))) Подобається ця реклама", - поділилася емоціями Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "Оо, ви смішні і класні 😍😂 Улюблені наші пташки)))", "Коли у вас тільки часу вистачає🔥😘😍", "Ви тут і справді смішні 😅😍", "Пташки, яких ми заслужили)))", "Гарненькі 😍❤️", "Реклама вогонь🔥🔥🔥ви великі молодці🔥😍", "Дуже класна реклама 😍 Давайте ще таку ж 😂🙏❤️", "Пупсики, найсмішніші😍😂".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще