Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася фірмовим відео зі своєю хатньою робітницею Лолою, яка живе разом з чоловіком Рустамом і двома дітьми в особняку артистки і всіляко допомагає їй по господарству. Як виявилося, жінка таємно народила ще й третю дитину, а потім відразу повернулася до Москви, поки сама Анастасія на камеру зобразила культурний шок, загорнувшись лише в короткий рушник.

"Ну ось такий сюрприз! Наша Лолочка інкогніто повернулася після народження сина! З квітами для мене.🙏 Культурний шок!🙏 ", - поділилася радістю Волочкова. Фолловери залишилися в захваті: "Боїться свого Рустамку з нею залишити,от і з бігає з пологового будинку😁", "А чого їй не народжувати? В рай потрапила. Вони там ще трьох наваляють)))", "а куди Лола своїх дітей віддає, коли народить?", "Народила Лола а квіти вам?!", "Не вивчила вона що, що ви любите білі", "Як завжди напівгола. Добре хоч прикрилася рушником. І вже приклалася неабияк.", "Інкогніто, це як, втекла з пологового будинку чи що?".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.