Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно знаменитість виставила серію шикарних кадрів, позуючи в жіночному образі. Так, артистка приміряла срібний кардиган з блискучою бахромою і облягаючий костюм тілесного кольору, доповнивши вбрання виразним вечірнім макіяжем.

"В сонячний понеділок в красивому образі!!!", - поділилася радістю Корольова. Фолловери не пройшли повз, але їх думки кардинально розділилися: "Що з вами наташа? Передоз ботекса? Де колишня краса?!", "Дуже хороший образ👍👍👍👍👍🌹🌺🌹очі просто бомба! 👍", "неземна , ви внесли позитив в цей холодний день", "Як мумія", "Скільки пластики було зроблено для такого образу", "З губами переборщила...", "Як завжди шикарна 😍", "З такою косметикою і ми будемо красунями,не дивно,роки все одно беруть своє".

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.