Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав кумедне відео, на якому показав, як його зустрічають кохана дружина і діти по поверненню зі зйомок в їх замок, в селі Грязь. Так, Примадонна, а також малюки Гаррі і Ліза енергійно танцювали біля скляного панорамного вікна, сильно скучивши за батьком сімейства.

"Приїхав зі зйомок 🥳😀", - лаконічно підписав кадр Галкін. Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті: "🔥чудово коли вдома чекають", "Сім'я з Великої літери👏👏👏", "Це і є ЩАСТЯ!!!!😍❤️❤️❤️", "Божеееее милота яка😍😍😍❤❤❤💫💫💫💫💫", "Чудово, коли зустрічає сім'я!😍", "Надійний тил👍", "Ждунчики))", "Гарік скоро вище мами буде 😍", "найулюбленіша бригада 😍", "Такі суперські 🙌😍😍😍", "Кращі !!! Нічого кращого не бачила", "Приємно🤗".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.