Стало відомо, як зірки Нового каналу відзначають День святого Валентина 14 лютого.

Олександр Педан

Ведучий реаліті-шоу "Екси" зустрічає День всіх закоханих без дружини. Педан поїхав кататися на сноуборді в Японію.

"У японців теж є День святого Валентина. Про це я дізнався на вокзалі. Побачив там стенд, де кожен може написати щось романтичне, залишити свою "валентинку". Як на мене, то це дуже мімімішно і прикольно. Японці багато часу проводять на вокзалах, для них це місце дуже символічна. Я для дружини також підписав валентинку, адже коханню не завадять ніякі відстані", - поділився він.

Олександр Педан з дружиною, Новий канал

Але навіть перебуваючи далеко, Педан зворушливо привітав свою дружину Інну з святом.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Багато разів чув, що люди, які довго живуть разом, стають схожі один на одного. Про нас з Інною теж можна таке сказати. За що я люблю свою дружину? Мені здається, що цього немає пояснення. Люблю просто, безкорисливо, вдячний за дітей, за те, що господиня будинку. За те, що вона – один. А це в сімейних відносинах ой, як важливо", - зізнався він.

Олександр Педан, Новий канал

Мальвіна Чукля

Переможниця 3 сезону "Топ-моделі по-українськи" відзначає 14 лютого скромно. За традицією, вони з чоловіком Гришею обмінялися скромними, але милими подарунками. Мальвіні подарували плюшевого ведмедика.

"Я вже отримала свій подарунок. Гарний настрій на весь день гарантовано. Якщо раніше дуже скептично ставилася до 14 лютого, то тепер вважаю, що це хороший привід урізноманітнити будні. І отримати милі подарунки", - зізналася модель.

Мальвіна Чукля, Новий канал

Анна Олицкая

На 14 лютого телеведуча вирішила порадувати свою колегу Анастасію Кошман спільним тренуванням у спортзалі. Після тренування вони відправилися в кафе і побалували себе смачною кавою.

Анна Олицкая і Анастасія Кошман,

Анна Олицкая і Анастасія Кошман,

"Той момент, коли в День святого Валентина твоя подруга каже: "Пішли на тренування!" Мені здається, вона хотіла мене вбити", - розповіла Анастасія.

Анна Олицкая, Новий канал

Юлія Панкова

"Подарунок на Валентина я отримала ще вранці – це сертифікат на відпочинок з можливістю самостійно вибрати країну. Думаю тепер, куди відправитися на уикенд. Як варіант, розглядаю Венецію", - поділилася "ревізор" Нового каналу.

Юлія Панкова, Новий канал

Для свого чоловіка Юля підготувала улюблений десерт, торт "Монастирську хату". Також він часто балує її подарунками: подорожами, кулінарні майстер-класи від відомих кухарів і квітами.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що український телеведучий Володимир Остапчук у День святого Валентина показав незвичайне і неймовірно миле фото з дітьми.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Петро Порошенко на День святого Валентина привітав свою дружину Марину.

Також "Знай.ua" писав, що Ольга Куриленко у День святого Валентина показала несподіваний інтимний кадр з чоловіком, мабуть своїм партнером.