Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила нове фото, позуючи в затишній домашній обстановці, повернувшись з райських Мальдів, де відпочивала з їх з Владом Топаловим однорічним сином Михайлом. Так, артистка приміряла лише піжаму молочного кольору і теплі шкарпетки, рекламуючи популярний шоколад і відзначаючи, як любить сніжну зиму. Варто відзначити, що холодну пору Регіна провела в теплих краях: на Балі і Мальдівах.

"Мені здається, зима — це абсолютно чарівний сімейний час, і я завжди обожнювала його, що в дитинстві, що зараз. Чекаю не дочекаюся, коли можна буде всією родиною кататися на ватрушках весь день, а ввечері закутатися в плед з чашкою чаю і дивитися кіно 💜", - поміркувала Тодоренко. Фолловери ж не повірили зірковій красуні: "якось дивно ви любите зиму. Весь час на морях. Це звичайно добре,але от на гірці ми вас в цьому році не бачили", "Та, особливо якщо взимку на Мальдівах )", "Регіна,у вас і так приголомшливі заробітки (за версією Forbes)!Ну не треба, коли люди на порозі масового ожиріння,діабету,проблем зі здоров'ям,як у дітей, так і дорослих, рекламувати найчистішу отруту-промисловий цукор!Всіх грошей не заробити.", "Саме тому всю зиму сиджу на Балі😆😆😆".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.