Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут, яка має скандальну репутацію після роботи в проекті "Ревізор", часто радує фоловерів яскравими фото і відео у своєму Instagram. Нещодавно зірка показала в мережі незвичайне фото, на якому позує в дуже несподіваному образі.

Як видно, Оля з'явилася перед камерою на світлому тлі, вона в закритій сріблясто-блискучій сукні, яка підкреслила її суворість. При цьому обличчя телезірки надміру бліде, вона з викликом дивиться в камеру, а волосся розпущене і красиво укладене. Фреймут стоїть в цікавій позі, трохи вигнувши бік, поклавши одну руку на нього. Вона не підписала своє фото, а ось фанати Олі почали активно обговорювати. Деякі назвали її Сніговою королевою, а хтось і зовсім не вражений цим образом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.