Російська балерина Анастасія Волочкова досі приховує свого нареченого, зате постійно анонсує підготовку до майбутнього весілля. Так, знаменитість вже визначилася з місцем проведення свята і продумала деякі деталі свого образу.

Анастасія повідомила, що церемонія одруження відбудеться 20 вересня і буде по-справжньому шикарною. На свято вже запрошені всі зіркові друзі балерини.

"Ми вирішили влаштувати церемонію в Санкт-Петербурзі на набережній річки Мойки. Там дуже красиво і романтично. Свого коханого я принципово не показую. Так що доведеться всім дочекатися весілля", - розповіла Волочкова.

До речі, колись балерина вже влаштовувала пишне весілля в Санкт-Петербурзі. Тоді вона з Ігорем Вдовіним витратила кілька мільйонів на карети, дорогі наряди і десятки букетів квітів. Потім виявилося, що церемонія в Катерининському палаці була фікцією, і офіційно пара так і не одружилася.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала від нареченого.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.