Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно дружина знаменитості, 70-річна Примадонна, вирішила не відставати від коханого, здивувавши шанувальників яскравим селфі і привітавши всіх з першим днем весни. Так, артистка позувала з вечірнім макіяжем і фірмовою зачіскою, доповнивши фото жовто-фіолетовим фільтром. Варто відзначити, що багато років поспіль Алла і Максим збирають зіркових друзів для святкування першого дня весни, де вимовляють незмінну фразу "Весну дозволяю", і дарують Примадонні жовті квіти, що давно стало традицією.

"З ПЕРШИМ ВОСКРЕСІННЯМ ВЕСНИ!!!🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼", - поділилася радістю Пугачова. Фолловери не пройшли повз: "Весну дозволяєте?! 😁😊", "З першим днем весни, дорога і улюблена наша Алла Борисівна! ❤️🌷", "🌼🌼🌼Зі святом жовтих квітів Алла Борисівна💖з Весною 🍀любимо Вас 😘", "Аллочка, дорога, зі святом Вас!!!💖💖💖", "З Вашим Святом Алла Борисівна!🌻Що б ми ще багато багато років раділи того як Ви цього дня!❤️#ВеснуРазрешаю", "посміхайтеся ) ❤️", "Алла Борисівна , Ви прекрасні !!!✨❤️👑", "Зі святом Вас, дорога Алла Борисівна! ❤️".

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.