Старша дочка Алли Пугачової, відома російська співачка Крістіна Орбакайте, часто радує фанатів яскравими фото і відео у своєму Instagram. Нещодавно зірка повідомила, що отримала травму ноги і їй довелося скасовувати концерти. А в цей раз вирішила показати миле архівне фото з мамою – співачкою Аллою Пугачовою.

Як видно, на знімку Примадонна ще зовсім молода, а Крістіна дуже юна. Це чорно-біла фотографія, яка була зроблена на вулиці, схоже, взимку, адже вони одягнені в теплі вбрання. Орбакайте одягнена в темну шубу з широким коміром, а на її голові зав'язана об'ємна хустка, з-під якої стирчить чубок. Крістіна захоплено щось дивиться і мило посміхається. Алла Пугачова у білій шубі з оригінальною шапкою на голові. Вона також дивиться кудись і посміхається, не помічаючи камери. У підписі до фото Орбакайте написала: "З Першою Неділею Весни! Зі Святом жовтих квітів @alla_orfey. (для новеньких, фото з архіву)".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, колишній чоловік Орбакайте одружився вже вшосте на зовсім юній дівчинці з Чечні.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що заплакана Крістіна Орбакайте з'явилася на публіці в траурному вбранні.

Також портал "Знай.иа" писав, що щедра Пугачова подарувала покоївці Орбакайте ціле багатство.