Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила ніжний жіночний знімок, позуючи для березневого випуску популярного українського модного глянцю l'officiel Ukraine. Так, артистка приміряла коротеньку квітчасту сукню і довгу чорну безрукавку, зізнавшись, що ця обкладинка була знята на плівковий фотоапарат.

"З великою ніжністю хочу представити вам незвичайну, але дуже улюблену мною зйомку 🌏
Не кожну обкладинку знімають на плівку 🎞 Вийшла дуже стильна і цікава історія, шукайте в новому @lofficielukraine", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "❤️ВИ БІЛЬШЕ, НІЖ ЦІЛИЙ ВСЕСВІТ❤️", "Клас🔥🔥", "Красуня ❤️🔥", "Богиня краси!", "🔥🔥🔥 Просто космос 🚀 ❤️", "Заворожує😍 То ти в весні, то вона в тобі. Ви обидві прекрасні і ніжні💓💓", "Віра, ви прекрасні💐💐💐", "Бажана дівчина!❤️".

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше