Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила нове фото, позуючи перед зйомками шоу "Маска", де сидить у журі разом з Філіпом Кіркоровим, Валерією, Тимуром Родрігезом і Гаріком Мартиросяном. Так, артистка приміряла чорну міні-сукні з блискучими паєтками і оголеними плечима, похвалившись розкішною зачіскою "голлівудські локони" і ніжним вечірнім макіяжем.

Фолловери залишилися в захваті від жіночного образу Тодоренко: "Як завжди неперевершена!!!😍😍😍", "Регіна, ви дуже👍 красива, жіночна, залишайтеся завжди такою🔥🔥🔥🔥🌹🌼❤️🙃", "Красуня!!!!!!😍❤️", "Богиня🤤🔥", "Боже, яка гарна 😍😍😍", "Хіба можна бути такою гарною 😁❤️👍", "Чарівність 👸", "Сонечко😙", "Красуня 😍 Зачіска вогонь 🔥", "Божественна 💜", "Чудо дівчина😂😍", "Ззаду дуже були схожі на Джолі))Молодці ваші батьки,диво донька!!!!! Всіх благ!!".

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.