Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила нове фото, позуючи перед зйомками шоу, назву якого поки не видала шанувальникам. Так, артистка приміряла чорний брючний костюм, білу блузу і тоненьку краватку, доповнивши образ зачіскою з волоссям, зібраним у високий хвіст, ніжним макіяжем і масивними сережками.

"Сьогодні знімаємо нове шоу! ❤️❤️❤️ А я люблю своїх фей", - заінтригувала Тодоренко. Фолловери не пройшли повз, залишившись в захваті: "Несподівано 😍😍🌹", "Крутий стиль", "Неймовірно приголомшливий образ!!!!! 👏😉", "Красуня💥👌👑👏", "Шикарна😍😍😍😍😍", "Регіна, ти як з кінофільму люди в чорному. Шикарно виглядає 🤗👍🌹🌹🌹", "Ділова 😍", "Струнка🔥🔥🔥🔥", "чудо жінка❤️", "Добре,💖💖", "Регіна Бонд 😏", "Ось ти цукерочка-то 😜 супер!", "Красуня просто 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", " Чарівна, неперевершена красуня ♥️", "Ух ти, несподівано і кльово!!!", "Бізнес - вумен😎🙂".

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.