Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася несподіваним спокусливим образом, позуючи в білосніжній сукні з глибоким декольте і тонкими бретелями, рекламуючи парфуми власного бренду Tina by Tina Karol. Варто зазначити, що артистка презентувала аромат ще 19 грудня, однак це не перший досвід у продажу косметики під власним ім'ям: раніше Кароль представляла фірмову червону помаду, яка користувалася великим попитом.

"Автограф-сесія в Одесі у рамках промо-компанії парфумів Tina by Tina Karol ❤️", - лаконічно підписала кадр Кароль. Фолловери не пройшли повз: "найсвітліша посмішка😍", "Красаааа", "Мілашка", "Яка прекрасна дівчинка❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Шикарна 😍😍😍розчиняюся в твоїй посмішці😍😍🤤", "Обожнюю❤️", "Улибашка 😍😍😍", "Пуууся 😻😻", "Сяєш яскравіше зірок ✨💕😻", "Сильно гарна❤️", "Красуня ❤️", "моя котя 🐱♥️", "Зайкаааааа 😍😍😍😍", "посмішка неймовірна 🥰🥰🥰 сонечкоооо ☀️ нашаааа найкращааа дівчинкааа😍", "ваууу, Тін😻♥️".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.