Відомий російський гуморист, чоловік знаменитої співачки Алли Пугачової Максим Галкін активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. На цей раз він розмістив відеоролик зі свого архіву.

Так, на відео зображені Єгор Крід і чоловік Валерії, музичний продюсер Йосип Пригожин, який під час драйвового виступу співака сидить за столом біля сцени з максимально кам'яним виразом обличчя. Проте ближче до завершення ролика продюсер все-таки посміхнувся, і навіть зволив показати палець вгору.

Єгор Крід і Йосип Пригожин, скріншот Instagram

"Згадав своє давнє відео в Інсті. Покоління змінюються - інколи треба нагадувати, що я теж творець мемасиків. Відкрию таємницю: мимовільний учасник процесу лише @egorkreed, а @prigozhin_iosif повторив для мене той швидкоплинний вираз відсутності присутності, який промайнув на його обличчі 😂 Чекаємо на Премію Муз-ТВ 2020", - підписав відео Галкін.

Єгор Крід і Йосип Пригожин, скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

У свою чергу, користувачі мережі почали будувати свої припущення з приводу того, що ж відбувається з Пригожиним.

"Подумки він теж танцює", "На своїй ХВИЛІ 😂😂😂😂😂👍👍", "Він просто спить😁", "Пригожин у трансі😭🤪😂", "Кожен раз, коли бачиш, що тебе знімають )", "Я думала що він не живий, поки не посміхнувся. Ось це маска на обличчі 😄😄😄", - прокоментували юзери.

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Максим Галкін напередодні 8 березня вирішив порадувати фанатів роликом власних дітей.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Максим Галкін виклав кумедне відео, запустивши новий проект на каналі YouTube під назвою "Музыкалити".

Також "Знай.ua" писав, що Максим Галкін виклав нове відео з самими рідними і близькими жінками.