Популярна телеведуча і улюблениця публіки Леся Нікітюк, яка вже стала обличчям Нового каналу і підкорила український Instagram, часто радує публіку яскравими постами в цій соцмережі. Цього разу красуня показала в мережі кілька спекотних кадрів, на яких з'явилася в дуже сексуальному образі.

Так, на першій фотографії Леся зображена в готельному номері в цікавому вбранні. На ній оригінальні золотисті обтягуючі штани, які плавно переходять у туфлі на шпильці, і блискуча блузка в тон з одним рукавом. Телеведуча стоїть у кумедній позі, її волосся розпущене і відкинуте, а на обличчі легкий макіяж, вона млосно дивиться в камеру. На другому фото Нікітюк вже зірвала з себе блузку і прикриває голі груди однією рукою. Тут вона вже стоїть боком до камери і дивиться неначе з-за плеча. Фани в захваті від нової спекотної фотосесії зоряної красуні, і засипають її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.