Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала незвичайне фото, на якому з'явилася в досить несподіваному образі з маскою на обличчі. А у підписі до публікації зірка запропонувала шанувальникам кілька варіантів того, що можна робити під час карантину.

На новому фото, яке за словами Наді було зроблено рік тому, вона з'явилася у рожевих велосипедках і короткому топіку, а зверху накинула дивний чорний клейонковий плащ. При цьому на її обличчі модна рожева маска, а волосся зібрані в недбалу зачіску. У підписі до фото Дорофєєва порадила шанувальникам, сидячи на карантині зайнятися собою – робити зарядку, доглядати за тілом, а ще зайнятися шопінгом. Так, серед іншого співачка порадила фоловерам замовляти речі в її магазині, а вона зробила для цього безкоштовну доставку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.