У "Розсміши коміка" команда з Хмельницького веселила суддів заради особливої мети - виграти гроші на обладнання для Хмельницької міської дитячої лікарні. А однією з учасниць проєкту стала популярна телеведуча Леся Нікітюк.

Так, 8 років тому Нікітюк разом зі своєю подругою Олею Голуб вийшла на сцену "Розсміши коміка". Тоді дівчата виграли 50 тисяч гривень, і за словами телеведучої, гроші вона досі зберігає.

Тепер же дівчата повернулися на шоу, щоб виграти гроші, на які буде придбано обладнання для дитячої лікарні в місті Хмельницький.

"Чесно кажучи, перевершити успіх 8-річної давності непросто. Але ми з Олею спробували думками перенестися в той момент і вийшли на сцену шоу з таким настроєм, як перший раз, як ніби цих 8 років не було. І це був такий адреналін! 5 хвилин пролетіли, як секунда", - згадує Нікітюк.

Розсміши коміка, 1+1

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Суддя шоу Євген Кошовий згадав улюблену жарт з виступу Лесі Нікітюк і голубів.

"8 років тому мініатюра про Ольгу Герасим'юк мене просто поклала на лопатки", - розповів він.

Також нова напарниця Кошового, відома співачка Оля Полякова емоційно відреагувала на появу Лесі на сцені.

"Боже, Леся, ти як Полякова. Ти скрізь", - сказала співачка.

Цього разу учасниці проекту розіграють мініатюри, в яких Леся Нікітюк встигне побувати в ролі Олі Полякової, MARUV, покаже останні хвилини життя вже немолодий популярної блогерши і знову спародирует Ольгу Герасим'юк.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Леся Нікітюк розповіла, як проводить час з сім'єю в Хмельницькому.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Леся Нікітюк показала загадкове фото, на якому з'явилася в сексапільному образі.

Також "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк оприлюднила нову фотографію, на якій позує в чорному платті.