Популярна українська телеведуча і блогерша Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками у тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами в своєму Instagram. Так, цього разу зірка показала у соцмережі веселе відео, на якому з'явилася в пікантному образі.

Як видно, Регіна позує перед камерою в коротенькому сріблястому платті оригінального фасону і незвичайної фактури. Її волосся зібране в акуратну зачіску, а на обличчі яскравий макіяж і не сходить посмішка. Вона активно дефілює і пританцьовує, крутячи попою і трохи кривляючись в об'єктив. І все це під запальну музику. У підписі до відео Тодоренко написала: "Дорога моя фокус-група і просто люблять мене люди, дуже потрібна ваша допомога для визначення стилістичного вектора – оцініть, плз, мій образ від 1 до 10". Фанати звичайно ж не пройшли повз і почали обговорювати нову публікацію зірки, засипаючи її компліментами і своїми оцінками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.иа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.