Популярна українська комедійна акторка Олена Кравець, яка багато років працює в студії "Квартал 95" і очолює новий проєкт "Жіночий квартал", часто радує публіку яскравими фото і відео з життя у своєму Instagram. Зараз Олена, як і більшість українців, сидить вдома на карантині. Актриса поділилася, що за час в самоізоляції набрала у вазі, і тепер вирішила зайнятися собою і привести фігуру в відмінний стан.

Кравець опублікувала кумедне фото, на якому позує зі своїм тренером, а у підписі до світлини ще про неї розповіла. На знімку актриса у всю посміхається, вони з тренеркою схилилися над фітнес-м'ячиком. У підписі до кадру Олена написала: "Вчора встала на ваги і подумала, що вони зламалися! Вирішила перевірити: зважила дітей. Пораділа за них. Засмутилася за себе. Образилася на ваги". Також вона пожартувала з приводу того, що хоче вийти з карантину, а не побіжить".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" показала фанатам свого підрослого сина.

Популярні новини зараз
Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кравець і Кошовий показали на сцені "Кварталу 95" головну проблему жінок після карантину.

Також портал "Знай.ua" писав, що доросла дочка Олени Кравець з "Кварталу 95" заговорила про героїн.