Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Час і Скло", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала незвичайні домашні фото, на яких позує в незвичному образі.

Як видно, перед камерою зоряна красуня позує, розкинувшись в симпатичному рожевому кріслі. На ній довгий серій халат, який то тут, то там оголює ніжки і декольте, і масивні чорні черевики, які видно на кількох знімках. Волосся Наді заховані за рушником-тюрбаном на голові, а на її обличчі стильні сонцезахисні окуляри. У підписі до фото Дорофєєва написала: "I’m a bitch, I’m a boss. Там @thevillageua вийшов великий матеріал зі мною, посилання у stories. Зацініть мої 50 відтінків сірого". Фани в захваті від нової фотосесії зірки, її завалюють компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.