Регіна Тодоренко нарешті змогла вирішити ситуацію зі скандалом, в який влучила тиждень тому. Нагадаємо, телеведуча некоректно висловилася про ситуацію з домашнім насильством, чим викликала на себе гнів тисяч користувачів мережі. Однак Регіна зробила висновки із ситуації, що склалася, і все-таки змогла прийняти і визнати свої помилки.

Тодоренко
Тодоренко


Зокрема, Тодоренко дала інтерв'ю Катерині Гордєєвій в якому детально розібрала ситуацію зі скандалом і розповіла, що вона зробила для того, щоб люди її пробачили. Посилання на інтерв'ю Регіна залишила в своєму сториз в Instagram. Також Тодоренко подякувала Гордєєву за професіоналізм, і навіть за ті незручні питання, на які довелося відповідати.
Регіна пообіцяла продовжувати допомагати фонду “НАСИЛИЮ.НЕТ”, і робити все можливе, щоб допомагати жертвам домашнього насильства. Тодоренко подякувала за всіх, хто допомагав їй впоратися з цією неприємною ситуацією. “Вірте в себе і допомагайте один одному. Все обов'язково буде добре” – так Регіна завершила свій пост.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.