Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 50-річна знаменитість виставила розкішний кадр з однієї з фотосесій, позуючи лише у вуалі персикового кольору і доповнивши жіночний образ ніжним денним макіяжем. Так, артистка зізналася, що в розпал літа вирішила спробувати популярну серед зірок шоу-бізнесу дієту - інтервальне голодування. Варто зазначити, що про неї не раз позитивно відгукувалися Леся Нікітюк, Слава Камінська, та інші.

До речі, інтервальне голодування - схема харчування, при якій можна вживати їжу лише в певний відрізок часу - 4 години на добу або 8, або, наприклад, 5 днів на тиждень, обмежившись водою в інший час.

Вирішила спробувати нову дієту🤔,всім відому 16/8. Хто з вас пробував її? Плюси - мінуси? Задоволені результатом? 📸 поцікавилася Білик

Фолловери взялися коментувати: "Навіщо, вам не потрібна дієта, ми любимо Вас такою, яка Ви є❤️", "Навіщо вам дієта? Ви зараз в прекрасній формі..", "Красива жінка. 🌺", "Принцеса!", "Казкова фея!!!".

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.