Романтичне реаліті-шоу "Холостяк 9", героєм якого став Микита Добринін, давно закінчилося, і вся країна бачила, кого у фіналі вибрав холостий красень. І навіть попри звинувачення в піарі, пара Микити і Даші квіткової залишилася разом, почала жити, а нещодавно навіть одружилася. Через карантин торжество закохані трохи перенесли, але нещодавно все-таки відзначили своє весілля. Яскравими святковими знімками і Добринін, і його дружина активно діляться в соцмережах. А цього разу Даша навіть натякнула на швидку вагітність.

Читайте Знай в Google News!

В Instagram дівчина опублікувала загадкове фото, на якому позує в цікавому образі. Даша з'явилася перед камерою, сидячи в елегантній позі в кріслі, і не дивиться в камеру. На ній Біла білизна, поверх якого вона накинула короткий халатик. У підписі до кадру Квіткова поділилася своїми думками після весілля з Микитою. "Я в статусі дружини. Досі не можу в це повірити. У нас було весілля мрії. У мене був ранок нареченої, саме таке, як я і хотіла. Два приголомшливих сукні, а поруч коханий чоловік. Який увірвався в моє життя і показав мені, що я можу бути коханою не за щось, а просто так. Попереду ще стільки класного і крутого! Не можу дочекатися, коли ми зробимо наступний величезний крок у нашому житті. Все тільки починається", - написала Квіткова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.