Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні і шпагатів в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка вирішила порадувати публіку новим фото в незвичайному образі, а в підписі до нього повідомила про весільну подорож.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою балерина з'явилася в розкішному автомобілі в напівтемряві. У цій машині присутній спеціальне розкладне крісло для довгих ніг Насті. На ній коротеньке ажурне плаття, яке оголило ноги і зону декольте, її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж, вона хижо дивиться в об'єктив. Очевидно, поруч з Волочковою на сусідньому кріслі сидить її новий наречений, але в кадрі видно лише одну його руку, яку він поклав у долоні балерини. У підписі до фотографії артистка написала: "Мені здається, що Весільна подорож до весілля - це оригінально і по-волочковськи".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.