Микита Добринін - один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею, а незабаром і дружиною чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом і не сумує на карантині. Микита частенько публікує в Instagram яскраві фото і відео з новоспеченою дружиною, але в цей раз показав милий кадр, на якому позує без Даші, а в підписі до нього заговорив про егоїзм. На новому фото Зоряний красень зображений, сидячи на пляжному шезлонгу. На прогулянку він вийшов у сірих джинсах і світлій футболці. У підписі до кадру Микита залишив свої роздуми на тему егоїзму.

Читайте Знай в Google News!

"Як думаєте, добре бути егоїстом? Для більшості людей слово "егоїст" - це лайка, яка позначає людину, яка ставить свої потреби на перше місце і плює на інших. Насправді егоїзм - нормальне для людей якість, яке разом з турботою про інших допомагає зробити життя краще.

Про які плюси говорять психологи:

✨Станеш здоровішим

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Багато людей, особливо альтруїсти, практично не піклуються про себе, вважаючи за краще думати тільки про комфорт рідних, друзів і колег. Це призводить до запущених хвороб і сумних наслідків.

✨Станеш щасливішим

Егоїстичні люди проводять свій час, займаючись улюбленими справами, на відміну від альтруїстів, які буквально стають аскетами і живуть лише для того, щоб допомагати оточуючим. Так, якоюсь мірою це добре, але ж потрібно жити в тому числі і для себе.

✨Полюбиш себе

Коли ти занадто багато уваги приділяєш іншим людям, у тебе не залишається часу на самого себе, не кажучи вже про самопізнання. Ставши ж помірним егоїстом, ти нарешті розкриєш свою особистість, змиришся з деякими недоліками і станеш насолоджуватися достоїнствами.

✨Станеш більш самостійним

Більшість людей занадто залежить від суспільства. Однак залежати від інших, коли ти і сам цілком можеш впоратися з поставленими завданнями і забезпечити свої потреби, не отримуючи при цьому рівнозначної віддачі, не особливо логічно і вигідно.

Не вважаю себе егоїстом і не прагну їм бути на все 💯. Але от думаю, наскільки це реально корисно, як вважаєте?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.