Популярний співак, "король" російської поп-сцени Філіп Кіркоров частенько радує фанатів новими публікаціями в Instagram. Нещодавно в одному з пабліків про зірок шоу-бізнесу з'явилося фото-викриття знаменитості, де шанувальники показали, як виглядає 53-річний артист "без прикрас".

Ні для кого ні секрет, що колишній чоловік Алли Пугачової молодиться за допомогою епатажних дизайнерських вбрань, а нещодавно ще й похвалився літнім доповненням до образу - афрокосичками. Як виявилося, чоловік вдається до фотошопу, а в реальному житті його волосся і борода давно посивіли, а ще Філіп Бедросович додав у вазі.

Старина Філ не перестає дивувати)) Фото з серії: в інсті /в житті 🤣 🤣 👍 🏻

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися. Одні почали захищати Кіркорова, інші ж висміяли "короля": "Ну і що?!нічого страшного в цьому немає...нормальний...як був суперський мужик так і залишився.", "У житті він такий же як і всі молодість нічим не повернеш і не купиш...😏 ", "Можна подумати, всі інші по іншому!!!", "Клоун без цирку 😱", " коріння зафарбувати, ніс припудрити і буде👌))", "молодець! Без фотошопу і без пафосу! Ми всі люди...", "Так. І ключове слово тут-старовина. Мохом вже поріс, а все туди ж.", "Очікування і реальність😇".

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше