Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардашьян, яка нещодавно оскандалилася через стосунки з чоловіком Каньє Вестом, часто ділиться в соцмережі Instagram пікантними фотографіями і відео. Цього разу зіркова красуня порадувала шанувальників новими фото, на яких з'явилася в цікавому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Кім зображена на красивому пляжі. Вона і так і сяк крутиться перед камерою. Позасмагати зірка вийшла в сексапільному рожевому купальнику-бікіні, який ледь утримує її апетитні форми. Волосся моделі заплетене в хитромудрі кіски, а на обличчі яскравий макіяж. Також Кардашьян показала відео, в якому вона млосно позує на камеру, дивлячись кудись вдалину. У підписі до публікації світська левиця написала: "Щасливе місце". Шанувальники Кім в захваті від фотографій і відео, її завалюють компліментами в коментарях до публікації, обговорюючи її незвичайну фігуру і сексапільний купальник.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Нагадавши, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашьян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткій сукні прилягла перед фотографом.