Чоловік відомої української співачки і солістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість поділився яскравими кадрами зі зйомок мюзиклу "Ритм", де з'явився в абсолютно несподіваному образі, виконавши свій свіжий хіт "Более или Менее".

Так, артист блискуче перевтілився на дрег-квін, яка разом з гостями вечора зіграла в бінго. Володимир приміряв міні-сукню, розшиту страусиним пір'ям, білосніжну перуку і високі лаковані ботфорти, а також вечірній макіяж.

не можу не поділитися шикарними кадрами. ритм подарував супер емоції і навички!!!))))

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Виходь за мене!😘 😂 ", "Сподіваюся, що ваша дочка буде схожа на Надю😂 😂", "@vladimirdantes Вова, ти була шикарна!😃 👍 ", "А ось і Оля від якої багато болю😅"," взагалі у вас найпотужніша актьорочка Серед всіх в ритмі)))", " так це відео тільки через вас і дивляться ) окраса програми🔥","За це Оскар повинні давати🔥 😂".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.