Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість захопила численних шанувальників запальними танцями в Одесі, куди вони з виконавцем Позитивом вирушили, щоб дати один зі своїх останніх концертів у складі групи "Время и Стекло".

Так, артистка приміряла розкішну відверту сукню з глибоким декольте, розшиту численними стразами, а спокусливий образ доповнила лакованими рукавичками червоного кольору, засвітивши при цьому струнку фігуру і довгі ніжки.

Варто відзначити, що дует "Время и Стекло" розпався ще на початку березня, через цілих 10 років популярності, проте друзі відзначили, що між ними немає конфліктів.

нереальні емоції вчора від Одеси 💔 💔 💔 @vremyaisteklo

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті: "дуже зворушливо♥️"," дуже круто"," я не можууу😍 😍 😍 😍 😍"," ви найкращі🙏❤️ дякую що ви є♥️🙏 🙏", " концерт був дуже класний😻","яка краса😍 💓".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.