Популярна українська телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу красуня показала незвичайне фото з чоловіком, а в підписі до нього заговорила про кохання.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Регіна і Влад зображені за поїданням піци – він і вона кусають один шматок з різних сторін і закохано дивляться один на одного. Перед камерою телезірка з'явилася в бежевій шовковій сукні на бретельках, її волосся акуратно укладені, а на обличчі яскравий макіяж. Влад же позує в білій сорочці з жилеткою, він тримає в руці пляшку з молоком. У підписі до кадру Тодоренко написала: "#Loveis - це останній шматок піци на двох. Що для вас любов? Давайте поміркуємо фразами, як на фантиках жуйки з дитинства, @vladtopalovofficial". Фанати не залишили без уваги таку публікацію співачки, її завалюють компліментами і захопленими коментарями, а також своїми варіантами популярної фрази.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.