Шанувальники американського дизайнера весільних суконь Віра Вонг були здивовані сміливим образом в короткій сукні. Вона поділилася в соціальній мережі Instagram фотографією в міні в квітковий принт, рукавички в тон і завершила образ щільними чорними колготами разом з черевиками на шпильці.

Читайте Знай в Google News!

Вона є великою любителькою коротких нарядів, високих каблуків і кроп-топів. Таке взуття дозволяє підкреслити стрункість її фігури.

71-річна Віра Вонг продовжує виглядати приголомшливо, незважаючи на свій вік, і здатна скласти конкуренцію молодим дівчатам. Також часто демонструє змилі рішення в моді і почуття стилю, від чого шанувальники в захваті.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Робота, сон, коктейлі з горілкою і мінімальне перебування на сонці — це ті речі, які дозволяють дизайнеру залишатися на вигляд молодий, за її словами. Жінка продовжує вести активний спосіб життя і намагається правильно харчуватися, хоча іноді дозволяє собі чіпси, піцу, цукерки, солодкі пластівці або крекери. А з напоїв вибирає завжди просту воду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Матвєєва з "Танців з зірками" дала волю тілу у компанії милого зайчика: "Підкралася непомітно..."

Як повідомляв "Знай.ua", корейська Кардашьян в облягаючих лосинах блиснула пружними " результатами тренувань"

Знай.ua писав, Єфросиніна згадала саму хворобливу втрату: "Ти зі мною, а я без тебе"