У мережі вже не перший тиждень користувачі активно говорять про зраду Сергія Глушка Наташі Корольовій. Було припущення, що та сама коханка Анастасія Шульженко навіть була вагітною від стриптизера, проте пізніше дану інформацію спростували просто на записі телешоу.

Читайте Знай в Google News!

Шокований скандалом Глушко примудрився підняти руку на екскохану: Анастасія впала на кам'яну підлогу, отримавши черепно-мозкову травму. Пізніше її адвокат заявив - Глушку загрожує кримінальна відповідальність. Про це пишуть російські ЗМІ.

Тарзан і Анастасія Шульженко, фото з соцмереж
Тарзан і Анастасія Шульженко, фото з соцмереж

Сама Шульженко через Instagram неодноразово намагалася достукатися до совісті колишнього партнера. Настя плакала і просила Сергія припинити її топити. Днями ж з'ясувалося, що акорка навіть готова пробачити чоловікові рукоприкладство, але за однієї умови.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Анастасія Шульженко, фото з соцмереж
Анастасія Шульженко, фото з соцмереж

"Якщо він публічно принесе мені вибачення, я готова на це піти", — заявила вона на камеру в ефірі одного з телешоу.

Сам Тарзан падати до ніг Шульженко не поспішає. Більш того - нещодавно він присвятив собі і Корольовій оду, в якій оспівав кохання до дружини. Таким чином, артист зайвий раз натякнув — нікого іншого, окрім матері його єдиного сина в житті не було і ніколи не буде.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Королева яскраво помстилася Тарзану за зраду з "сурогатною мамою": сама майже стала "стриптизеркою".

Як повідомляв Знай.uа, коханка Тарзана зламала поліграф, для Корольової є сюрприз.

Знай.uа писав, акторка без Оскара: коханка Тарзана зізналася навіщо намагалася зруйнувати сім'ю Корольової.