Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Лілія, виставила стильний кадр, позуючи на одній з фотосесій в досить сміливому вбранні. Так, дівчина приміряла шкіряний костюмчик бежевого кольору, що складається з міні-топа з глибоким декольте і шорт, доповнивши жіночний образ розпущеним довгим волоссям і ніжним нюдовим макіяжем з персикових тонах. Лілія не тільки блиснула розкішною стрункою фігурою, але і видала, як досягає поставлених цілей в найкоротші терміни.

Про мрії та цілі...♥️ Щоб досягти якоїсь мети, ✅по-перше, чітко позначте, чого ви хочете (ключову мету), своє бажання. Прошу зауважити, саме ваше, а не тому, що сусід хоче, або те, що престижно, або хочуть близькі. ✅по-друге, складіть чіткий план дій. Буквально покроково. І що саме для цього потрібно робити щодня .🥰Найкраще в письмовому вигляді.🥰 Обов'язково візуалізуйте кінцевий результат і те, наскільки будете щасливими. Врахуйте, що в процесі стане складно і страшно, і ви почнете знаходити собі купу виправдань. Що зараз не час, важко, складно і т. д. Так як в будь-якому випадку треба буде покинути зону комфорту. 😉А там, де ви її залишаєте, там і зріст.🥰♥️ Тільки вперед і за мріями...♥️🥰 Чудово, що у мене є можливість ділитися з вами своїми думками.♥️Таким чином я, як у школі, "закріплюю матеріал".🙏♥️ Нагадую і собі, і вам.🙏 І знаєте, дійсно кайфую від цього процесу. Дякую ♥️

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками " зробить те, чого ніхто не очікував.