Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram.

Нещодавно дружина знаменитості, Примадонна, вирішила не відставати від коханого, виставивши трепетне і досить тепле селфі, зроблене в їх замку в селі Грязь. Так, артистка приміряла чорну вуаль, а жіночний образ доповнила елегантним вечірнім макіяжем з акцентом на очах.

Зірка зазначила, що останнім часом в ЗМІ з'являється занадто багато недостовірної інформації про неї і її сім'ю, Аллу Борисівну то розводять з Максимом Галкіним, то сварять з дітьми, то відправляють в лікарню, а іноді і зовсім ховають. Втім, з висоти прожитих років зірка зізналася, що давно не звертає увагу на гидоти і плітки і такі неприємні новини не можуть затьмарити її гарного настрою.

Коли я читаю наклеп на свою адресу, лихослів'я і всякі дурниці, я радію підтвердженню того, що ніхто і ніщо не може затьмарити мені мого райдужного настрою❤️🌺 🌸 🌼

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "на цьому фото - одне обличчя з Христиною! Ви прекрасні 😌", "❤️❤️❤️❤️улюблена Алла Борисівна ❤️❤️❤️", " захват❗️❤️❤️❤️🔆🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻", "ось так і потрібно навчитися всім жити)👍", " Ах, яка жінка, яка жінка😘❤️".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через Кіркорова, в якому постраждав Галкін.