Максим Галкін, російський комік і телеведучий, поділився на своїй сторінці у мережі “Інстаграм” надзвичайно інтимною світлиною зі своєю дружиною. “19 років разом” - підписав зірка, продемонструвавши, що союз 25-річного гумориста та більш ніж вдвічі старшої 52-річної "примадонни" Алли Пугачової протримався куди більше, ніж того хотіли злі язики.

Читайте Знай в Google News!

На світлині можна побачити Галкіна поруч із дружиною Аллою Пугачовою - легендарною пізньорадянською співачкою, чиї пісні люблять і пам'ятають досі. Шлюб зірок спровокував у свій час велику кількість пересудів і жартів - для Алли це вже було 5 заміжжя, між закоханими було більше за 30 років різниці у віці. Щоправда, попередній чоловік Алли, Філіп Кіркоров, також був значно молодшим. Шлюб вийшов скандальним, а тому всі очікували, коли союз Алли та Максима розпадеться. Закохані натомість побудувати будинок, завдяки сурогатній матері народили двійню, вихованням якої і присвячують себе. Нещодавно після років “бойкоту” на федеральних каналах Галкіну “дозволили” повернутися у телевізор.

Опублікована світлина була зроблена у великій тьмяній кімнаті. На Аллі сорочка і теплий кардиган, на Максиму - чорна футболка, картата сорочка і жовта куртка. Тепер вони радісно відзначають "гранатове весілля" - народну назву 19-річчя у шлюбі.

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.