Український телеведучий і актор Юрій Горбунов частенько радує своїх шанувальників новими публікаціями в соціальній мережі Instagram.

З 2017 року він одружений на журналістці, ведучій і моделі Катерині Осадчій, яка є головною особою передачі "Світське життя" на телеканалі "1+1".

Читайте Знай в Google News!

Зараз вони постали щасливими на тлі одного із закладів в білосніжних нарядах. "А наша Катруся теж є в одній серії серіалу 'Великі Вуйки 2'!! Вже з понеділка, 30 листопада, о 20.45-дивимося разом!!", — написав телеведучий у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Ну нарешті. Чекаємо всією сім'єю", "Чому тільки в одній?", "Чекаю з нетерпінням", "Короче ви наступні президент і перша леді не оговорюється ))))", — написали користувачі в коментарях.

Раніше він вже публікував кадри зі зйомок серіалу"Великі Вуйки 2". На одному з таких телеведучий і актор постав поруч з українською співачкою і актрисою Надією Мейхер. З нею вони також працюють і в іншому проекті - "Танцях з зірками". Тільки там Горбунов виступає ведучим з Тіною Кароль, а Мейхер — учасниця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Мейхер і Горбунов підірвали крісло Чапкіса на " Танці з зірками": мало не пустився в танок. 12 випуск проекту став останнім для пари Сергія Танчинця та Яни Цибульської. Далі за шанс стати переможцями поборються Санта Дімопулос, Надія Мейхер, і Юлія Саніна з партнерами Максом Леоновим, Кирилом Васюком і Дімою Жуком.

Як повідомляв "Знай.ua", Горбунов показав, як вони з сином розважаються, поки Осадчої немає вдома: "Ми працюємо"

Знай.ua писав, Осадча зізналася, чому їм з Горбуновим довелося ховатися у власному будинку: "Ці маленькі..."