Брітні Спірс повернулася в Instagram з яскравим знімком в бікіні, оголосивши, що вони з чоловіком Семом Асгарі разом переїхали в Розкішний новий будинок.

Відповідну публікацію Брітні Спірс оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

40-річна суперзірка вирушила в Instagram і одягла обпалююче жовто-синє бікіні, коли вона розповіла, що вони з чоловіком Семом Асгарі переїхали.

Мама двох дітей, яка нещодавно вийшла заміж за кохання всього свого життя, сяяла, коли позувала біля свого розкішного басейну в бікіні на шнурках і в парі жовтих трусів.

У смішному кліпі, прикріпленому до посту, чоловік Сем, 28 років, пірнає у великий басейн, а Брітні спостерігає з боку.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

У своєму довгому підписі хітмейкер пояснила, що вона і Сем зосередилися на покупці свого нового будинку, перш ніж планувати медовий місяць.

Співачка Gimme More пояснила: "У мене ще не було медового місяця... вийшла заміж і переїхала в новий будинок приблизно в той же час... не найрозумніший вчинок... Ну що ж, все складається... так дивно, що я прокидаюся, а все нове... новий басейн... нова кухня... нове ліжко... здається, я в шоці!!! З'ясую пару речей... мені точно подобається бути на вулиці, але мені також подобається бути всередині... зміни - це так здорово... як кажуть мої діти... це здорово!!! Оскільки я така некрута... так, я буду продовжувати ділитися... це тримає мене на правильному шляху... у моєї сім'ї завжди був спосіб дати мені знати... ну, я думаю, у мене теж є досить хороший спосіб!!! Я викупалася в своєму басейні... він такий яскравий і в ньому є приємне місце для відпочинку ... і гірка ... я вже спускалася в нього 4 рази..."

Нагадавши, Брітні Спірс уклала дивний договір зі своїм новим чоловіком.