Українська співачка Аліна Гросу ділиться з шанувальниками у соціальній мережі instagram подробицями свого особистого та творчого життя.

Цього разу Аліна Гросу анонсувала нову пісню, про яку раніше радилася з шанувальниками та слухачами. На своїй сторінці дівчина розмістила фото, розкинувши ніжки та помістивши люстерко, у якому пропливають на небі хмаринки.

Аліна Гросу. Фото: скрін youtube
Аліна Гросу. Фото: скрін youtube

"Сподіваюсь, ця пісня зігріє ваші серця, підійме дух і підтримає в важку хвилину", - написала Аліна Гросу.

У коментарях шанувальники, які дуже сумують за своєю улюбленицею, прокоментували побачене:

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

"Аліна ,напишіть, будь ласка, пісню для діток про літо чи зиму українською мовою, нам не вистачає гарних дитячих пісень для малюків", "Аліна це кайф", "Алінааа яка красива", "Яка ж красунечка, пісня вже сподобалася", "Візьміть мене погуляти на лужок, я прийду навіть без шкарпеток - Щоб не заплямувати цю красу, га?", - написали шанувальники.

Коментарі. Фото: instagram.com/alina_grosu/
Коментарі. Фото: instagram.com/alina_grosu/

Раніше Аліна радилася, яким зробити кліп до цієї радісної пісні про щасливих двох закоханих. У коментарях радили не перейматися, а відзняти українську природу, човник, або той самий лужок та багато квітів. Також шанувальники хотіли бачити нареченого Аліни Романа Полянського - російського актора, який переїхав до Аліни.

Аліна Гросу. Фото: instagram.com/alina_grosu/
Аліна Гросу. Фото: instagram.com/alina_grosu/

Нагадаємо, ми писали, що Аліна Гросу відкрила таємницю про найдорожчого у світі чоловіка.

Як повідомляв "Знай.ua" Аліна Гросу розповіла про випробування, яке підкинуло їй життя.

Також "Знай.ua" інформував, що Аліна Гросу після тривалого мовчання потішила шанувальників новиною.