Підписники Кайлі Дженнер були спантеличені після того, як зірка реаліті-шоу дебютувала у своєму сміливому новому образі. Вона здивувала фанатів своїм обличчям без макіяжу.

Цю публікацію Кендалл Дженнер розмістила на своїй сторінці в Instagram.

Дженнер вирішила представити новий яскравий образ під час зйомок, і фанати були вражені. Вони по-різному сприйняли незвичайний вибір стилю.

На знімках Кайлі була одягнена в чорний бюстгальтер Skims, коли вона лежала в ліжку, їла зелений виноград із розкішної страви і дивилася в далечінь.

Кайлі Дженнер: скрін із соцмережі
Кайлі Дженнер: скрін із соцмережі

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Вона доповнила образ чорною білизною і чорними шкіряними чоботами до коліна.

Велике ліжко було вкрите білим лляним покривалом і над зіркою висіла картина, а вся кімната була прикрашена французьким декором.

Кайлі Дженнер: скрін із соцмережі
Кайлі Дженнер: скрін із соцмережі

Вона прибрала своє довге чорне волосся набік, щоб показати свою приголомшливу красу, коли вона позувала з фруктом у роті.

У Кайлі ніби не було макіяжу, але зірка шоу мала ледь помітні брови, які, здається, були знебарвлені або покриті косметикою, яка відповідала кольору її шкіри. Ну, чи вона їх зголила.

Кайлі Дженнер: скрін із соцмережі
Кайлі Дженнер: скрін із соцмережі

Деякі навіть питали Кайлі, "що вона з ними зробила", тоді як інші прямо казали їй, що вони виглядали так, ніби їх "відшліфували".

Як раніше повідомляв портал "Знай", пишногруда Кайлі Дженнер "виливається" з вузького ліфчика на відвертому селфі.

Нагадаємо, невпізнанну Кайлі Дженнер переплутали з Анджеліною Джолі.

Також портал "Знай" писав, що Кайлі Дженнер грайливо спустила штани та виставила голі "каністри".